Zikula 1.2.7 Bugfix Release

Bild 0 für Zikula 1.2.7 Bugfix Release

Der Zikula Core steht nun in der Ver­sion 1.2.7 (build 17) zur Ver­fü­gung. Es han­delt sich wiederum um eine kleine aber durchaus wichtige Aktualisierung - gerade auch in Bezug auf die Versionsunstimmigkeit in 1.2.6. Download der aktuellen Version wie üblich unter zikula.org/infopages/CMS/Download.1

Bug fix highlights

• Fix for Scribite - FormUtil::getPassedValue() drops style information issue #2902.
  • Fixed special characters not replaced with their given equivalents, issue #2580.
  • Fixed styling issue with the updated notification in admin.css - issue #2900.
  • Fixed URL generation issues with language parameter issue #2997.
  • Fixed short URLs with directories not built correctly in language block issue #3000.

1.2.7 Changelog